DET FANNS EN GÅNG EN BÅTSMAN

Som en inneboende, på besök, absorberar jag rytmen, ljuden och doften på platsen. Jag hör nästan steg, känner hur någon eller något andas mig i nacken. En skymt eller ett litet knarrande gör sig hört, men ger sig inte helt till känna.

Jag tar det ett steg vidare och funderar kring vilka som bott här. Tillsammans med det som går att finna om platsen bygger jag en berättelse och skapar en närvaro. Något som pågår utanför tiden men som ändå är väldigt rådande.

Här bodde en gång en båtsman.

2015


 

[unex_ce_button id="content_wu818c8uw,column_content_h2whua0pm" button_text_color="#000000" button_font="light" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="5px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="5px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://annifoglert.se/wp-content/uploads/2017/04/Anni_promo.mp4" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]VIDEO[/ce_button]
Anni Foglert rumslig installtionAnni Foglert rumslig installtion
Anni Foglert rumslig installationAnni Foglert rumslig installation
Anni Foglert rumslig installationAnni Foglert rumslig installation
Anni Foglert rumslig installationAnni Foglert rumslig installation